El-service

 

Kontakt CP Teknik døgnvagt

Privatkunder

Almindelig el-service

Du kan kontakte CP Teknik, hvis du har problemer med din elinstallation. Det kan være at stikkontakter, afbrydere eller lampeudtag ikke er fastgjort ordentligt eller at der ønskes opsat flere. Ophængning af lamper eller spots.

Udskiftning af gruppetavle eller opsætning af ny el tavle med ny placering.

Tilslutning af alle former for hårde hvidevare, som vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, komfur, ovn, køleskab eller fryser.

Vi sørger altid for som almindelig service at måle gruppetavlen igennem med professionelt måleudstyr, for at se om HPFI relæet fungerer ordentligt.

Kontakt os på 4649 6835 og få et uforpligtigt tilbud eller tryk her.

Nybyg/Tilbygning

Er projektet at bygge nyt hus eller ny tilbygning, hjælper vi, i samarbejde med dig, at planlægge hele el installationen, fra start til slut. Vi hjælper med gode råd om, placering af stikkontakter, afbrydere og lampeudtag.

Du kan vælge mellem en skjult installation, hvor kabler og kontakter bliver lagt ind i væggen, eller synlig installation, hvor kabler og kontakter bliver lagt synligt på væggen. Alt efter, hvad budgettet er til.Vi arrangerer et møde, hvor vi gennemgår tegninger og ser på, hvad der skal bruges af strøm. Herefter udfærdiger vi et tilbud, med en grundigt beskrevet installation, som opfylder alle ønsker og behov.

Kontakt os på 4649 6835 og få et uforpligtigt tilbud eller tryk her.

Renovering

Når huset eller lejligheden skal renoveres er det vigtigt at få den elinstallation som man ønsker. Derfor er det vigtigt at få planlagt, hvilke forbedringer der skal til. El delen af renoveringen skal altid have en særlig opmærksomhed, på grund af alt det elektriske udstyr vi bruger i hverdagen. Samtidig giver det et flot helhedsindtryk nå alle kontakter er nye.

Kontakt os på 4649 6835 og få et uforpligtigt tilbud eller tryk her.

 

Erhvervskunder

Almindelig el-service

Vi tilbyder alle vores erhvervskunder en serviceaftale på elinstallationen og deres brugsgenstande, hvor vi sørger for at alt opfylder gældende love og regler. Alt udbedres med fokus på funktionen af installationen og kvaliteten af materialet.

Vi hjælper med planlægning ved nybyg, renovering eller omrokering, hvor det indebær at elinstallationen ændres.

Vi sørger for så vidt muligt at produktionen kan køre videre under udbedringer eller servicering.

Vi tilbyder alle vores erhvervskunder at servicere elinstallationen.

Vi tilbyder at servicere alle former for elinstallationer. 

Kontakt os på 4649 6835 og få et uforpligtigt tilbud eller tryk her.